Vuforia

Augmented Reality

Augmented Reality yritysten käytössä

Lisätty todellisuus (AR) mahdollistaa tekstin, kuvan ja 3D-muotoisen tuotetiedon esittämisen ja hyödyntämisen täysin uudella, visuaalisella ja ymmärrettävällä tavalla. AR:lla voidaan tehostaa esimerkiksi huoltoliiketoimintaa, työntekijöiden perehdyttämistä tai tuotantolaitteiden seurantaa. Luo uusia asiakaskokemuksia ja anna asiakkaillesi mahdollisuus hyödyntää tuoteinformaatiota innovatiivisella tavalla. Voit myös ottaa AR-kokemuksen osaksi tuotesuunnittelua esimerkiksi suunnittelukatselmoinnissa.

Vuforia Studio

Vuforia Studiossa on kaikki työkalut teollisuuden 3D-kokemusten luontiin ja reaaliaikaiseen jakamiseen

Sisällöntuotanto Vuforia Studion Drag & drop -logiikalla toimivassa käyttöliittymässä ei vaadi käyttäjältään ohjelmointiosaamista. Vuforia Studio hyödyntää jo olemassa olevaa 3D-dataa, kuva-animaatioita sekä IoT-dataa. Vuforia Studiossa luodun tiedon katselu käy Vuforia Viewsissa, joka toimii myös mobiilissa, tabletilla sekä esimerkiksi Hololens-laitteilla.

Vuforia Chalk

Vuforia Chalk on AR-pohjainen etätukiratkaisu, jolla tehostat kentällä toimivien asiantuntijoiden välistä yhteistyötä ja ongelmanratkaisua

  1. Tuen saaja jakaa mobiililaitteella (IOS, Android) työkohteesta, esim. huollettavasta laitteesta, reaaliaikaisen näkymän, joka välitetään tukea antavan osapuolen laitteelle (IOS, Android, PC, MAC) lisätyn todellisuuden avulla.
  2. Osapuolet tekevät näkymään merkintöjä, jotka kiinnittyvät siinä kulloinkin näkyviin reaalimaailman objekteihin (pultti, mutteri, moottori, jne.). Nämä merkinnät pysyvät paikoillaan, vaikka näkymää esittävä laite pitää välillä laskea pois kädestä ja jatkaa tarkastelua hetken päästä uudestaan.
  3. Tuen saanti ja sen antaminen on havainnollista ja helppoa eikä osapuolten välisellä fyysisellä etäisyydellä ole merkitystä. Lisätyn todellisuuden avulla tuen antaja on läsnä, aivan kuin hän olisi paikan päällä.

Vuforia Expert Capture

Tallenna ja tuo yrityksesi osaaminen ja kokemus muiden saataville tehokkaasti

Vuforia Expert Capturella osaajat kuvaavat työtehtävien suoritusta kuvalla ja videolla headsetin avulla muiden saataville. Kuvausta hallitaan äänellä ja liikkeillä. Kun työtehtävä on tallennettu, se muokataan tallennusta ja julkaisua varten. Näitä 2D/3D ohjeita pääsevät työntekijät katsomaan mistä tahansa Vuforia View -applikaatiolla.

Kiinnostaako Vuforia-ohjelmistot? Jätä yhteydenottopyyntö!

    Tuote