Creo

Johtava ohjelmisto 3D-suunnitteluun ja simulointiin

Ammattilaisten luottama Creo

Creo on 3D CAD, joka sopii tuotekehityksen kaikkiin vaiheisiin luonnostelusta tuotantoon ja on intuitiivinen työkalu. Sillä onnistuu mm. generatiivinen suunnittelu, simulointi sekä 3D-tulostaminen. Creolla varmistat tuotteesi laadukkuuden ja teet siihen helposti ja hallitusti muutoksia. Amerikkalainen PTC julkaisi ensimmäisen Creon vuonna 2011, ja siitä on yhteensä julkaistu tähän mennessä kahdeksan sukupolvea, joista viimeisin keväällä 2021.

Creo 8.0

Keväällä 2021 julkaistussa Creo 8.0:ssa on päivityksiä käyttöliittymään, pintamallinnukseen, ohutlevymallinnukseen, kokoonpanoon ja renderöintiin. Muutama esimerkki: Uusi Inseparable Assemblies -kokoonpanotyyppi esim. ostokomponenteille, renderöinnin GPU-laskenta, useat käyttöliittymä- sekä piirreparannukset. Monia lisenssilaajennuksia on uudistettu. Päivitettyjä ominaisuuksia esimerkiksi simulointiin, Additive Manufacturing, generatiivinen design ja Manufacturing.

Simulointi ja analyysi Creossa

Tech-Clarityn tutkimuksen mukaan simulointi lisää innovaatioita sekä vähentää testaustarvetta

Analyysit ja simuloinnit auttavat ymmärtämään tuotetta paremmin jo suunnitteluvaiheessa, ja tarvittavat muutokset voidaan tehdä riittävän varhain. Creoon on saatavilla kattavat simulointiominaisuudet 3D-mallin analysointiin ja validoimiseen jo ennen ensimmäisen prototyypin tekemistä. Creo sisältää mm. rakenne-, lämpö- ja värinäanalyysit sekä kattavat FEA-ominaisuudet. Tutustu simulointiin Creossa alla olevasta esitteestä!

Internet of Things Creossa

Creo Product Insightilla saat internetiin yhdistettyjen esineiden tai laitteiden datan takaisin tuotesuunnittelun käyttöön. Yhdistettyjen esineiden käyttödatalla yrityksesi tekee paremmin informoituja päätöksiä tuotekehityksessä. Creo Product Insightin avulla voit esimerkiksi optimoida yhdistettyjen esineiden tai laitteiden sensoreiden paikkoja. Lue lisää Creo Product Insightista alla olevasta esitteestä!

Lisätty todellisuus Creossa

Luo 3D-mallistasi AR-versio suoraan Creosta! Kaikki Creo-lisenssit sisältävät AR-julkaisuominaisuuden. Lue lisää esitteestä ja kokeile AR-julkaisua Econocapin esimerkillä!

Creo Design -lisenssipaketit

Mitoita Creo yrityksesi tarpeen mukaiseksi oikealla Creo Design -paketilla. Kaikki paketit sisältävät kattavat 3D CAD -ominaisuudet sekä Augmented Reality -visualisoinnin. Advanced-paketteihin kuuluu mm. pintamallinnus, 3D-tulostus sekä Mathcad. Kattavimmat Creo Design -paketit sisältävät simuloinnin ja virtauslaskennan. Tutustu Creo Design -pakettien ominaisuuksiin ja vertaile niitä keskenään alla olevasta esitteestä!

Lisenssilaajennukset

Lisenssilaajennukset tuovat tehostetut työkalut kyseiseen käyttötarkoitukseen. Niillä avataan myös sellaisia toiminnallisuuksia, joita lisenssipaketissa ei ole. Laajennuksia löytyy sekä lisenssipakettiin lukittuina että vapaasti kelluvina. Yksi laajennus palvelee useaa käyttäjää, riippumatta siitä, onko se lukittu vai kelluva. Lukittu laajennus kiinnitetään käynnistyskäskyyn, jolloin se saadaan käyttöön Creon käynnistyksen yhteydessä. Laajennus vapautetaan sulkemalla Creo. Kelluva laajennus voidaan ottaa käyttöön ja vapauttaa kesken CAD-istunnon.

Ota yhteyttä

Econocap Softwarelta saat lisenssit, koulutuksen sekä asiantuntijat Creon käyttöön. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö – autamme mielellämme!

    Valikko