Creo

Johtava ohjelmisto 3D-suunnitteluun ja simulointiin

Ammattilaisten luottama Creo

Creo on 3D CAD, joka sopii tuotekehityksen kaikkiin vaiheisiin luonnostelusta tuotantoon ja on intuitiivinen työkalu. Sillä onnistuu mm. generatiivinen suunnittelu, simulointi sekä 3D-tulostaminen. Creolla varmistat tuotteesi laadukkuuden ja teet siihen helposti ja hallitusti muutoksia. Amerikkalainen PTC julkaisi ensimmäisen Creon vuonna 2011, ja siitä on yhteensä julkaistu tähän mennessä yhdeksän sukupolvea, joista viimeisin keväällä 2022.

Creo 9.0

Creo sai toukokuussa 2022 kattavan versiopäivityksen. Creoa on ehostettu laajasti ja mukana on myös uusia ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi:

 • Entistä parempi mallipuu
 • Uusi divided surfaces -toiminto
 • Sketcher, multibody, freestyle ja ECAD
 • ASME/ISO-standardien mukainen PMI ja symbolit
 • Uutena ergonomian design ja ihmiskatseen analyysi
 • Uutena rakenteen ja lämmön yhtäaikainen multifysiikka-analyysi
 • Creo ANSYS Simulation ja Creo Flow Analysis helppokäyttöisempiä
 • Generative designissa uutena safety factor sekä modal optimization
 • Parempi CAM sekä tuotantoon että 3D-tulostukseen
 • Ja paljon muuta!

Creo Design -lisenssipaketit

Mitoita Creo yrityksesi tarpeen mukaiseksi oikealla Creo Design -paketilla. Kaikki paketit sisältävät kattavat 3D CAD -ominaisuudet sekä Augmented Reality -visualisoinnin. Advanced-paketteihin kuuluu mm. pintamallinnus, 3D-tulostus sekä Mathcad. Kattavimmat Creo Design -paketit sisältävät simuloinnin ja virtauslaskennan. Tutustu Creo Design -pakettien ominaisuuksiin ja vertaile niitä keskenään alla olevasta esitteestä!

Creo laajennukset

Laajennuksilla kasvatat Creon toiminnallisuuksia tarvitunlaisiksi. Lisenssilaajennukset tuovat tehostetut työkalut kyseiseen käyttötarkoitukseen. Niillä avataan myös sellaisia toiminnallisuuksia, joita lisenssipaketissa ei ole. Laajennuksia löytyy sekä lisenssipakettiin lukittuina että vapaasti kelluvina. Yksi laajennus palvelee useaa käyttäjää, riippumatta siitä, onko se lukittu vai kelluva. Lukittu laajennus kiinnitetään käynnistyskäskyyn, jolloin se saadaan käyttöön Creon käynnistyksen yhteydessä. Laajennus vapautetaan sulkemalla Creo. Kelluva laajennus voidaan ottaa käyttöön ja vapauttaa kesken CAD-istunnon.

Simulointi ja analyysi Creossa

Tech-Clarityn tutkimuksen mukaan simulointi lisää innovaatioita sekä vähentää testaustarvetta

Analyysit ja simuloinnit auttavat ymmärtämään tuotetta paremmin jo suunnitteluvaiheessa, ja tarvittavat muutokset voidaan tehdä riittävän varhain. Creoon on saatavilla kattavat simulointiominaisuudet 3D-mallin analysointiin ja validoimiseen jo ennen ensimmäisen prototyypin tekemistä. Creo sisältää mm. rakenne-, lämpö- ja värinäanalyysit sekä kattavat FEA-ominaisuudet. Tutustu simulointiin Creossa alla olevasta esitteestä sekä Econocapin webinaaritallenteesta.

Ota yhteyttä

Econocap Softwarelta saat lisenssit, koulutuksen sekä asiantuntijat Creon käyttöön. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö – autamme mielellämme!

  Valikko