Tietosuojaseloste

Econocap Software Oy on sitoutunut noudattamaan Suomen henkilötietolakia ja EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta. Olemme myös sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä.

Rekisterinpitäjä
Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:
Econocap Software Oy (Y-tunnus 1782703-9)
Äyritie 20, 01510 Vantaa

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Jussi Oikarainen
Econocap Software Oy
rekisteriasiat@econocap.com

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä
Käyttäjän itsensä antamat tiedot kuten, nimi, yritys, sähköposti, puhelinnumero ja kiinnostuksen kohde. Keräämme myös tietoa hankituista tuotteista ja palveluista. Evästeet keräävät lisäksi verkkosivuston käyttötietoja. Keräämme näitä tietoja kun käyttäjä tilaa uutiskirjeemme, ilmoittautuu webinaariin tai lataa aineistoja verkkosivuiltamme. Hankimme henkilötietoja myös organisaatioilta, jotka tarjoavat henkilö- ja luottotietojen hankinta- ja päivityspalveluja. Keräämme markkinointitarkoituksiin henkilötietoja aktivointien, kuten arpajaisten, kilpailuiden, kyselyiden tai tapahtumien yhteydessä.

Rekisterin käyttötarkoitus
Econocap Softwaren, Econocapin päämiesten ja alihankinnan myynnin, markkinoinnin sekä teknisen tuen käyttöön. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin, puhelinmarkkinointiin, sähköpostimainontaan ja henkilökohtaisesti kohdennetun sisällön tuottamiseen myynnissä, markkinoinnissa ja teknisessä tuessa. Tietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa rajoissa.

Miten tietojani säilytetään
Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä. Säilytämme tietojasi vain tarvittavan ajan. Henkilön pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Econocapin järjestelmistä.

Valikko