Tarjoukset

Tarjoukset voimassa 28.6. asti.

Vaihda CAD Creoon

Vaihda mikä tahansa toinen CAD-lisenssi Creoon, ja saat tuntuvan alennuksen. Ehkä käytössänne on useita ohjelmistoja, ja tahtoa olisi rajata ne yhteen? Avaa alta tietopaketti yhteen CAD:iin yhtenäistämisestä, ja pyydä tarjous henkilökunnaltamme!

Kaikki Creo-laajennukset tarjouksessa

Kasvata Creon ominaisuuksia laajennuksilla. Creoon on saatavissa todella kattavasti laajennuksia; mm. renderöinti, virtausanalyysit, IoT-integraatio, lujuus- ja lämpöanalyysit… Katso koko lista alta!

Päivitä Creo Parametric tai Foundation uuteen

Ovatko vanhat lisenssipakettinne jääneet toiminnallisuuksiltaan viime vuosikymmenelle? Onko lisenssitoiminnalisuudet päivitetty vastaamaan muuttuneita tarpeita?

Jos teillä on perinteisiä ylläpidossa olevia kelluvia Creo-lisenssejä, voidaan nämä vaihtaa aktiivisiksi Creo Design Essentials tai Creo Design Advanced -vuokralisensseiksi kampanjahintaan. Tutustu Creo Design -tuoteperheen lisenssipaketteihin alta.

Vaihda ilman ylläpitoa oleva Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Jos teillä on vanhoja Creo tai Pro/ENGINEER lisenssejä, voidaan nämä vaihtaa aktiivisiksi vuokralisensseiksi kampanjahintaan.

Aktiivisilla lisensseillä voidaan käyttää mitä tahansa julkaistua versiota aina Pro/ENGINEER maailmasta Creo 8.0 versioon asti.

Toinen Creo-vuokralisenssipaketti puoleen hintaan

Olisiko teillä tarvetta lisätoiminnallisuuksille, joita nykyisissä lisensseissänne ei ole? Tarvitsetteko lisäkapasiteettia lisensseillenne?

Nyt toinen Creo-vuokralisenssipaketti puoleen hintaan kun ostat 2 samaa lisenssiä, saat toisen -50%. Tilaus uusiutuu automaattisesti samassa jaksossa kuin alkuperäinen hankinta, myös vuosittaisella laskutuksella. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva. Hinnoitteluetu säilyy niin kauan, kun vuokrasopimukseen ei tehdä muutoksia.

Kiinnostuitko tarjouksista?

Varmista myyntimme kanssa, että lisenssinne ovat tarjouksen piirissä!

Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Suurin osa tarjouksista vaatii PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella). Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille – autamme mielellämme!

Yhteydenottopyyntö

    Valikko