Tarjoukset

Tarjoukset voimassa 29.3.2022 asti

Kaikki Creo-laajennukset tarjoushintaan

Kasvata Creon ominaisuuksia laajennuksilla. Creoon on saatavissa todella kattavasti laajennuksia; mm. Simulation Live, renderöinti, virtausanalyysit, IoT-integraatio, lujuus- ja lämpöanalyysit…

Kahden Creo-lisenssin paketti tarjoushintaan

Ostaessasi Creo-lisenssin saat toisen samanlaisen puoleen hintaan. Huomaathan, että molempien lisenssien tulee olla identtiset. Kampanja koskee valikoituja lisenssipaketteja. Kysythän myynniltämme lisätiedot.

Päivitä vanha Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Monilla yrityksillä on käytössään vanhempia Creo (tai Pro/ENGINEER) lisenssejä, jotka on nyt mahdollista päivittää uusiksi vuokralisensseiksi tarjoushintaan. Vuokralisenssit ovat toiminnallisuuksiltaan kattavampia, ja ne sisältävät lisätoiminnallisuuksia, joita vanhemmissa ei ole. Lisäksi niissä on mukana oppimateriaalia. Kaiken kaikkiaan vuokralisenssit vastaavat nykyajan tuotekehitystarpeita huomattavasti paremmin.

Vaihda Creoon tai Windchilliin

Vaihda mikä tahansa toinen PLM tai 3D CAD Creo Design Essentialsiin tai Windchilliin tarjoushintaan.

PTC Learn koulutukset

PTC Learn -portaali tarjoaa rajattoman pääsyn itseopiskelumateriaaliin, kursseihin sekä videoihin. Tarjolla materiaalia ja kursseja Creoon ja Windchilliin – tuotesuunnitteluun, simulaatioihin ja tuotetiedonhallintaan.

Kiinnostuitko tarjouksista?

Kysy lisätiedot tarjouksista meiltä!

Jos yrityksellänne on ennestään lisenssejä, on tärkeää varmistaa myyntimme kanssa, että ne ovat tarjouksen piirissä! Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Suurin osa tarjouksista vaatii PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella).

Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille numeroon 040 749 7921 – autamme mielellämme!

    Valikko