Tarjoukset

Nämä kampanjat ovat voimassa toistaiseksi

Vaihtokampanja: Vaihda Creoon hulppeaan tarjoushintaan

Vaihda nykyinen CAD-lisenssisi Creoon hulppeaan tarjoushintaan. Tämä tarjous on saatavilla myös Windchill PLM:n tai LEARN Online -kurssipaketin kanssa. Tarjous koskee niin yksittäisiä CAD-lisenssejä, kuin kokonaisia CAD-järjestelmiä ja sitä voidaan soveltaa sekä olemassa oleviin, että uusiin asiakkaisiin. Selaa sivun loppuun ja kysy lisätiedot myynnistämme!

Päivitä vanha Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Nyt on krevin aika antaa yrityksenne Creo-lisensseille uutta puhtia päivityksen muodossa! Päivitä vanhemmat Creo (tai Pro/ENGINEER) lisenssit uusiksi vuokralisensseiksi tarjoushintaan. Vuokralisenssit ovat toiminnallisuuksiltaan kattavampia, ja ne sisältävät lisätoiminnallisuuksia, joita vanhemmissa ei ole. Kaiken kaikkiaan vuokralisenssit vastaavat nykyajan tuotekehitystarpeita huomattavasti paremmin. Kysy tarjouksen lisätiedot myynnistämme!

Startupit

Onko sinulla oman kehitettävän tai valmistettavan tuotteen ympärille perustettu uusi yritys? Onnittelut! Tarjoamme teille mahdollisuuden ottaa ammattitason CAD-ohjelman Creon käyttöönne tarjoushintaan. Selaa sivun alalaitaan ja pyydä lisätiedot myynnistämme!

Kiinnostuitko tarjouksista?

Kysy lisätiedot tarjouksista meiltä!

Huomaa, että jos yrityksellänne on ennestään lisenssejä, on tärkeää varmistaa myyntimme kanssa, että ne ovat tarjouksen piirissä. Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Kaikki tarjoukset vaativat PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella).

Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille numeroon 040 749 7921 – autamme mielellämme!

    Tuote