Tarjoukset

Tarjoukset voimassa 28.9.2021 asti

Creo Design -paketit

Kasvata Creon ominaisuuksia hankkimalla Creo Design -paketteja. Onko suunnitelmissa toteuttaa jotakin uutta, esimerkiksi renderöintiä, putkistosuunnittelua, kaapelointia, palkkirakenteita tai älykästä kiinnitinkirjastoa? Olemme päivittäneet lukuisia Creo-tarjouksia tälle sivulle, ja ne ovat voimassa 28.9.2021 asti. Valitse tarjouksesi alta ja ota yhteyttä – yhteystietomme löydät sivun lopusta!

Laaja Creo Design -paketti AAX:lla tarjoushintaan

Kaipaatteko laajempaa Creo-lisenssipakettia, jossa on mukana Advanced Assembly Extension? Ennätyshelteiden kunniaksi laaja AAX:n sisältävä lisenssipaketti kesäkampanjahintaan. Rullaa sivun alalaitaan ja ota meihin yhteyttä!

Toinen Creo-vuokralisenssipaketti puoleen hintaan

Nyt toinen Creo-vuokralisenssipaketti puoleen hintaan kun ostat 2 samaa lisenssiä. Tilaus uusiutuu automaattisesti samassa jaksossa kuin alkuperäinen hankinta, myös vuosittaisella laskutuksella. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva. Hinnoitteluetu säilyy niin kauan, kun vuokrasopimukseen ei tehdä muutoksia. Rullaa sivun alalaitaan ja ota meihin yhteyttä!

Päivitä Creo Parametric tai Foundation uuteen

Jos teillä on perinteisiä Creo-lisenssejä, voidaan nämä vaihtaa aktiivisiksi Creo Design Essentials tai Creo Design Advanced -vuokralisensseiksi kampanjahintaan. Tutustu Creo Design -tuoteperheen lisenssipaketteihin sivun yläosan esitteestä. Rullaa sivun alalaitaan ja ota meihin yhteyttä!

Vaihda ilman ylläpitoa oleva Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Jos teillä on vanhoja Creo tai Pro/ENGINEER lisenssejä, voidaan nämä vaihtaa aktiivisiksi vuokralisensseiksi kampanjahintaan. Aktiivisilla lisensseillä voidaan käyttää mitä tahansa julkaistua versiota Pro/ENGINEER maailmasta aina uusimpaan Creo 8.0 versioon asti. Rullaa sivun alalaitaan ja ota meihin yhteyttä!

Muut tarjoukset

Kaikki Creo-laajennukset tarjouksessa

Kasvata Creon ominaisuuksia laajennuksilla. Creoon on saatavissa todella kattavasti laajennuksia; mm. renderöinti, virtausanalyysit, IoT-integraatio, lujuus- ja lämpöanalyysit… Katso koko lista alta. Rullaa sivun alalaitaan ja ota meihin yhteyttä!

Vaihda CAD Creoon

Vaihda mikä tahansa toinen CAD-lisenssi Creoon, ja saat tuntuvan alennuksen. Ehkä käytössänne on useita ohjelmistoja, ja tahtoa olisi rajata ne yhteen? Rullaa sivun alalaitaan ja ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko tarjouksista?

Varmista myyntimme kanssa, että lisenssinne ovat tarjouksen piirissä!

Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Suurin osa tarjouksista vaatii PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella). Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille – autamme mielellämme!

Yhteydenottopyyntö

    Valikko