Tarjoukset

Kevään tarjoukset voimassa 28.6.2022 saakka

Uusi Creo 9.0 on julkaistu!

Katso videolta yleiskatsaus uusista ominaisuuksista!

Simulation, Flow Analysis & Topology Optimization -laajennukset

Voit nyt hankkia simulointilaajennuksia tarjoushintaan. Tarjouksessa ovat mukana seuraavat Creo-laajennukset: Simulation Live, ANSYS Simulation, Flow Analysis, Fatigue Advisor, Mechanism Dynamics ja Generative Topology Optimization.

Vaihda Creoon – PLM kanssa tai ilman

Vaihda mikä tahansa toinen CAD Creo Design Essentialsiin tarjoushintaan. Tarjouspakettiin saatavilla myös Windchill PLM. Kysy lisätiedot myynnistämme!

Kolme lisenssiä kahden hinnalla

Hankkiessasi kolme identtistä lisenssiä, saat kolmannen ilmaseksi. Tarjous koskee valikoituja Creo, Windchill ja Thingworx -lisenssejä.

Päivitä vanha Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Vanhemmat Creo (tai Pro/ENGINEER) lisenssit on nyt mahdollista päivittää uusiksi vuokralisensseiksi tarjoushintaan. Vuokralisenssit ovat toiminnallisuuksiltaan kattavampia, ja ne sisältävät lisätoiminnallisuuksia, joita vanhemmissa ei ole. Lisäksi niissä on mukana oppimateriaalia. Kaiken kaikkiaan vuokralisenssit vastaavat nykyajan tuotekehitystarpeita huomattavasti paremmin.

PTC Learn koulutukset

PTC Learn -portaali tarjoaa rajattoman pääsyn itseopiskelumateriaaliin, kursseihin sekä videoihin. Tarjolla materiaalia ja kursseja Creoon ja Windchilliin – tuotesuunnitteluun, simulaatioihin ja tuotetiedonhallintaan.

Kiinnostuitko tarjouksista?

Kysy lisätiedot tarjouksista meiltä!

Jos yrityksellänne on ennestään lisenssejä, on tärkeää varmistaa myyntimme kanssa, että ne ovat tarjouksen piirissä! Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Suurin osa tarjouksista vaatii PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella).

Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille numeroon 040 749 7921 – autamme mielellämme!

    Valikko