PLM-Virtual-conference-image

PTC:n tarjoukset

Tarjoukset voimassa 29.3.2021 asti

Vaihda Creoon – tarjoushintaan!

Onko yrityksellänne useampi eri 3D CAD käytössä? Kun vaihdat nyt toisen CAD:n Creoon, saat tuntuvan alennuksen. Kysy tarkempaa tietoa henkilökunnaltamme! Tarjous voimassa 29.3.2021 asti.

Miksi siirtyä yhteen järjestelmään? Lataa ilmainen eBook!

Creo Simulation -laajennukset

Nyt on hyvä aika tehdä sijoitus parempaan tuotesuunnitteluun satsaamalla simulointiin.

Onnistuneessa tuotesuunnittelussa simuloidaan jo konseptointivaiheessa:

  1. 43% enemmän ideoita ja innovaatioita (tutkimusten mukaan jopa 43 prosentilla)
  2. 19% vähemmän  testaamista kun virheet tulevat esiin jo simulointivaiheessa
  3. Muutosten tekeminen suunnitteluprosessin loppupuolella vie jopa 98% enemmän aikaa

Nämä laajennukset ovat tarkoitettu suunnitteluinsinööreille, ja pienellä perehdytyksellä suunnittelija pääsee nopeasti vauhtiin.

Saat valikoiduista simulointiohjelmistoista nyt 33%. Huomaa, että tarjous ei koske opetuslisenssejä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Myös muita rajoituksia on; tarkastathan alennuksen sopivuuden yrityksellesi Econocapin eksperttien kanssa. Tarjous on voimassa 1.1.-29.3.2021.

Vaihda ylläpidossa oleva Creo-lisenssi aktiiviseksi vuokralisenssiksi tarjoushintaan

Ovatko vanhat lisenssipakettinne jääneet toiminnallisuuksiltaan viime vuosikymmenelle? Onko lisenssitoiminnalisuudet päivitetty vastaamaan muuttuneita tarpeita?

Jos teillä on perinteisiä ylläpidossa olevia kelluvia Creo-lisenssejä, voidaan nämä vaihtaa aktiivisiksi vuokralisensseiksi kampanjahintaan.

Lue lisää Creo Design Essentials lisenssitoiminnallisuuksista alta. Mikäli koette, että Creo Design Essentials ei ole toiminnallisuudeltaan riittävän laaja, voitte tutustua muihin Creo Design tuoteperheen lisenssipaketteihin alla.

Voit päivittää pysyvän aktiivisen lisenssisi uudeksi vuokralisenssipaketiksi kampanjahintaan. Pyydämme olemaan yhteydessä myyntiimme varmistaaksenne, että lisenssinne ovat tarjouksen piirissä sekä saadaksenne tarkan tarjouksen! Tarjous on voimassa 1.1.-29.3.2021.

Creo Design Advanced -vuokralisenssi erikoishintaan

Onko teillä tarvetta Top Down -suunnittelulle tai vanhoille Creo käyttäjille tutulle AAX-toiminnallisuudelle? Nyt on mahdollista hankkia Creo Design Advanced -lisenssipaketti erikoishintaan!

Creo Design Advanced pitää sisällään kaiken toiminnallisuuden, joka löytyy suppeammasta Creo Design Essentials -lisenssipaketista. Tämän lisäksi lisenssissä on Top Down -suunnitteluun tarkoitettu AAX-toiminnallisuus (sis. Copy Geom) sekä 3+2-akselinen lastuava työstötoiminnallisuus.

Hanki Creo Design Advanced vuokralisenssipaketti erikoishintaan. Erikoishinnan saaminen edellyttää PTC:n hyväksyntää. Hinnoitteluetu säilyy niin kauan, kun vuokrasopimukseen ei tehdä muutoksia. Pyydämme olemaan yhteydessä myyntiimme, jos haluatte tarjouksen. Tarjous on voimassa 1.1.-29.3.2021.

Vaihda ilman ylläpitoa oleva Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Jos teillä on vanhoja Creo tai Pro/ENGINEER lisenssejä, voidaan nämä vaihtaa aktiivisiksi vuokralisensseiksi kampanjahintaan.

Aktiivisilla lisensseillä voidaan käyttää mitä tahansa julkaistua versiota aina Pro/ENGINEER maailmasta uusimpaan Creo 7.0 versioon asti. Mikäli tarjous kiinnostaa tarkemmin, niin pyydämme teitä olemaan yhteydessä myyntiimme.

Päivitä ylläpidosta poistunut Creo lisenssi erikoishintaan. Hinnoitteluetu säilyy niin kauan, kun vuokrasopimukseen ei tehdä muutoksia. Pyydämme olemaan yhteydessä myyntiimme varmistaaksenne, että lisenssinne ovat tarjouksen piirissä, sekä saadaksenne tarkan tarjouksen! Tarjous on voimassa 1.1.-29.3.2021.

Valikko