Tarjoukset

Kesän tarjoukset voimassa 28.9. asti

Kokeile Creon Annotate -toimintoa!

Kun 3D-malliin liittyvä tieto sisällytetään suoraan malliin, puhutaan Model-Based Definitionista eli MBD:sta. Etuna on, että tieto on saatavilla kaikille sitä tarvitseville suoraan mallista. Creon Annotate-toiminnolla saat design-tiedon kätevästi suoraan malliin. MBD parantaa merkittävästi 3D-malliin liittyvän tiedon kulkua tuotteen suunnittelu ja -valmistusprosessissa. Voit nyt hankkia Creo GD&T Advisor -laajennuksen tarjoushintaan.

Kolme PLM-lisenssiä kahden hinnalla

Hankkiessasi kolme identtistä lisenssiä, saat kolmannen ilmaseksi. Tarjous koskee valikoituja Windchill ja Thingworx Navigate -lisenssejä. Kysy lisätiedot myynnistämme!

Laajennus kaupan päälle

Nyt GD&T Advisor (Model-Based Definition), Creo Interactive Surface Design (vapaat pinnat), Mechanism Dynamics Option (dynamiikka-analyysi), Tool Design Extension (muottisuunnittelu), Complete Machining Extension (yhtäaikainen 5-akselinen lastuava työstö) tai Creo Simulation Live (reaaliaikainen simulointi) kaupan päälle kun hankit valikoidun Creo-lisenssipaketin. Koskee valikoituja Creo-lisenssipaketteja, joten kysy tarkemmat tiedot myynnistämme. Tutustu laajennuksiin klikkaamalla!

Pintamallinnus, simulointi ja Model-Based Definition

Nyt Creo Interactive Surface Design, Creo Simulation Live, Creo Simulation Live Plus, Creo GD&T Advisor & Creo GD&T Advisor Plus -laajennukset tarjoushintaan. Tutustu laajennuksiin klikkaamalla!

Laajimmista Creo-lisensseistä toinen kaupan päälle

Nyt kaksi yhden hinnalla kun hankit kaksi samaa lisenssiä. Vaihtoehtoina Creo Design Advance Plus, Creo Design Premium and Creo Design Premium Plus -lisenssit. Tutustu klikkaamalla!

Vaihda Creoon – PLM kanssa tai ilman

Vaihda mikä tahansa toinen CAD Creo Design Essentialsiin tarjoushintaan. Tarjouspakettiin saatavilla myös Windchill PLM. Kysy lisätiedot myynnistämme!

Päivitä vanha Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Vanhemmat Creo (tai Pro/ENGINEER) lisenssit on nyt mahdollista päivittää uusiksi vuokralisensseiksi tarjoushintaan. Vuokralisenssit ovat toiminnallisuuksiltaan kattavampia, ja ne sisältävät lisätoiminnallisuuksia, joita vanhemmissa ei ole. Lisäksi niissä on mukana oppimateriaalia. Kaiken kaikkiaan vuokralisenssit vastaavat nykyajan tuotekehitystarpeita huomattavasti paremmin.

PTC Learn koulutukset

PTC Learn -portaali tarjoaa rajattoman pääsyn itseopiskelumateriaaliin, kursseihin sekä videoihin. Tarjolla materiaalia ja kursseja Creoon ja Windchilliin – tuotesuunnitteluun, simulaatioihin ja tuotetiedonhallintaan.

Kiinnostuitko tarjouksista?

Kysy lisätiedot tarjouksista meiltä!

Jos yrityksellänne on ennestään lisenssejä, on tärkeää varmistaa myyntimme kanssa, että ne ovat tarjouksen piirissä! Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Suurin osa tarjouksista vaatii PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella).

Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille numeroon 040 749 7921 – autamme mielellämme!

    Valikko