Tarjoukset

Tarjoukset voimassa 29.3.2023 asti

Kahden Creo-lisenssin paketti tarjoushintaan

Ostaessasi Creo Design -lisenssin saat toisen samanlaisen puoleen hintaan. Huomaathan, että molempien lisenssien tulee olla identtiset. Kampanja koskee valikoituja lisenssipaketteja. Kysy myynniltämme lisätiedot!

Vaihda Creoon – PLM kanssa tai ilman

Vaihda mikä tahansa toinen CAD Creo Design Essentialsiin hulppeaan tarjoushintaan. Tarjouspaketti saatavilla myös Windchill PLM kanssa. Selaa sivun loppuun ja kysy lisätiedot myynnistämme!

Kolme PLM-lisenssiä kahden hinnalla

Hankkiessanne kolme identtistä Windchill-lisenssiä, saatte kolmannen ilmaseksi. Tarjous koskee valikoituja Windchill PLM -lisenssejä. Kysy lisätiedot myynnistämme!

Päivitä vanha Creo-lisenssi vuokralisenssiksi

Vanhemmat Creo (tai Pro/ENGINEER) lisenssit on nyt mahdollista päivittää uusiksi vuokralisensseiksi tarjoushintaan. Vuokralisenssit ovat toiminnallisuuksiltaan kattavampia, ja ne sisältävät lisätoiminnallisuuksia, joita vanhemmissa ei ole. Lisäksi niissä on mukana oppimateriaalia. Kaiken kaikkiaan vuokralisenssit vastaavat nykyajan tuotekehitystarpeita huomattavasti paremmin. Kysy tarjouksen lisätiedot myynnistämme!

Kiinnostuitko tarjouksista?

Kysy lisätiedot tarjouksista meiltä!

Jos yrityksellänne on ennestään lisenssejä, on tärkeää varmistaa myyntimme kanssa, että ne ovat tarjouksen piirissä! Tarjoushintoihin vaikuttavat mahdollisten olemassa olevien lisenssien laatu ja määrä. Suurin osa tarjouksista vaatii PTC:n hyväksyntää. Tarjouksia ei voi yhdistää, ja ne voivat sisältää muita rajoituksia. Tarjoukset edellyttävät vähintään 12 kk tilausta (vuosittaisella laskutuksella).

Lähetä tarjoustiedustelu lomakkeella tai soita meille numeroon 040 749 7921 – autamme mielellämme!

    Valikko