Kokeile johtavaa AR-pohjaista etätukiratkaisua ilmaiseksi!

Koronapandemian myötä yritykset ovat joutuneet löytämään uusia keinoja tehostaa eri osapuolten välistä tiedonvaihtoa etänä. Vuforia Chalk on AR-pohjainen etätukiratkaisu, jolla tehostat kentällä toimivien asiantuntijoiden välistä yhteistyötä ja ongelmanratkaisua.

Vuforia Chalk AR -etätukiratkaisun avulla:

•  Tuen saaja jakaa mobiililaitteella (IOS, Android) työkohteesta, esim. huollettavasta laitteesta, reaaliaikaisen näkymän, joka välitetään tukea antavan osapuolen laitteelle (IOS, Android, PC, MAC) lisätyn todellisuuden avulla.

• Osapuolet tekevät näkymään merkintöjä, jotka kiinnittyvät siinä kulloinkin näkyviin reaalimaailman objekteihin (pultti, mutteri, moottori, jne.). Nämä merkinnät pysyvät paikoillaan, vaikka näkymää esittävä laite pitää välillä laskea pois kädestä ja jatkaa tarkastelua hetken päästä uudestaan.

• Tuen saanti ja sen antaminen on havainnollista ja helppoa eikä osapuolten välisellä fyysisellä etäisyydellä ole merkitystä. Lisätyn todellisuuden avulla tuen antaja on läsnä, aivan kuin hän olisi paikan päällä.

Oletko valmis antamaan tiimillesi AR-yhteensopivaa etäapua? Kokeile Vuforia Chalk etätukiratkaisua 30 päivän ajan ilmaiseksi!