Osallistu kanssamme Pirkan Pyöräilyyn 10.6.2018

Perinteinen Pirkan Pyöräily järjestetään 41. kerran sunnuntaina 10.6.2018. Econocapin joukkue osallistuu jälleen kerran tähän Suomen suurimpaan kuntopyöräilytapahtumaan. Lähde Econocapin joukkueen mukaan kiertämään 134 km pituinen klassikkolenkki. Reitti kiertää asfalttiteitä Tampereen Näsijärven ympäri hienoissa maalaismaisemissa ja vaihtelevassa maastossa. Tapahtuma soveltuu aktiiviharrastajille sekä kuntoilijoille, jotka haluavat kokea ryhmäajon tuoman tunnelman ja ilmaisen lisävauhdin.

Tänä vuonna muodostamme kaksi ajoryhmää; vauhti- ja kuntoryhmän. Vauhtiryhmän (aktiiviharrastajat) tavoitteena on +28 km/h keskinopeus ja kuntoilijat tavoittelevat n. 25 km/h keskinopeutta. Lopullinen ajonopeus säätyy kuitenkin sään ja ryhmien menohalujen mukaan. Jos ryhmän vauhti tuntuu alkukilometrien jälkeen liian hitaalta tai nopealta, voi matkaa jatkaa myös omaan tahtiin.

Ryhmät lähtevät liikkeelle klo 8 ja 10 välillä Hakametsän jäähallilta. Tarkemmat tiedot ja lähtöajat toimitetaan osallistujille muutamaa päivää ennen tapahtumaa postitse. Ajon jälkeen kokoonnumme Pikku Palatsiin jälkilöylyille saunomaan ja nauttimaan virvokkeita sekä pientä purtavaa.

Ilmoittautumiset 21.5.2018 mennessä.

Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitettu määrä! Vahvistamme paikat ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Ilmoittaudun Pirkan Pyöräilyyn

  Vauhtiryhmä +28 km/hKuntoryhmä n. 25 km/h

  Lisätietoja:
  Jarmo Räisänen, puh. 040 745 6775
  jarmo.raisanen@econocap.com

  Lisätietoa tapahtumasta ja ajoreitistä:
  http://www.pirkankierros.fi/pirkan-pyoraily/

  Videokuvaa reitin varrelta:
  https://www.youtube.com/watch?v=SduZ7BRjP7w