Quote
OnShape
”Pilvipohjainen OnShape-tuotesuunnittelualusta soveltuu mainiosti tarpeisiimme. Oman segmenttinsä markkinajohtajana sekä teknologisena edelläkävijänä se edustaa kanssamme samoja arvoja”

Sasu Törmänen, 9Solutions

9Solutions on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja.
OnShape
OnShape
Pilvipohjainen 3D CAD, jossa 3D-tuotesuunnittelu, tiedonhallinta ja analytiikka yhdessä
previous arrow
next arrow

Tuotesuunnittelun pilvipohjainen työpöytä

OnShape on markkinoiden ensimmäinan aidosti Saas (Software as a Service) -pohjainen ratkaisu tuotesuunnitteluun. Siinä yhdistyvät CAD, tiedonhallinta sekä analytiikka. Aito pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa tiedon yhtäaikaisen jakamisen usealle eri laitteelle ja soveltuu näin hajautetuille tiimeille ja mobiilissa sekä tietokoneella työskentelyyn.

Perinteiset CAD-järjestelmät ovat edelleen arkkitehtuuriltaan vastaavia kuin 30 vuotta sitten – erikseen asennettavia, tiedostopohjaisista ja suorituskykyisiä tietokoneita vaativia järjestelmiä. Haasteina ovat irralliset tiedonhallintajärjestelmät, järjestelmäyhteensopimattomuudet, versiot, tiedonsiirto, tiedon häviäminen, turhautuminen, tuottavuuden heikentyminen ja kulujen kasvaminen.

Perinteisistä tiedostopohjaisista CAD-järjestelmistä poiketen OnShapessa yhdistyvät parametrisen suunnittelun työkalut ja tiedonhallinta turvallisessa pilviympäristössä. Järjestemään päästään kiinni laitteista riippumatta (Windows, MAC, Linux, iOS, Android) ilman ohjelmistojen kaatuilua ja tiedon häviämistä. Ei siis asennettavia ohjelmistoja tai niiden kaatuilua, ei tiedostoja eikä niiden korruptoitumisia, ei vaadittavaa rautasuorituskykyä tai sen puutetta. Sinun ei tarvitse enää olla IT-ammattilainen suoriutuaksesi tuotesuunnittelun haasteista. OnShape auttaa keskittymään olennaiseen, tuotesuunnitteluun.

Pääset CAD-malleihin käsiksi tietokoneella, puhelimella tai padilla. Kaikki CAD-työkalut ovat käytettävissä myös mobiilissa.

Esittelyssä OnShape

Tutustu pilvipohjaiseen OnShapeen webinaaritallenteelta

Tässä webinaarissa teimme yleiskatsauksen OnShapen käyttöliittymään ja toiminnallisuuksiin. Valaisimme OnShapen toimintalogiikkaa ja mahdollisuuksia.

Opas pilvipohjaiseen tuotekehitykseen

An Introductory Guide to Cloud-Native Product Development (2020) kannustaa yrityksiä miettimään digitalisaatiostrategiaansa sekä esittelee neljä syytä miksi pilvipohjaisten tuotekehityksen työkalujen käyttäminen yrityksissä todellakin kannattaa.

OnShapen hinnasto

Standard
1500 €per vuosi
  • Yksittäisille käyttäjille, jotka kaipaavat nykyaikaisia CAD-välineitä rajatuilla yhteiskäyttö- ja tiedonhallintaominaisuuksilla.
Professional
2100 €per vuosi
  • Yrityksille, jotka kaipaavat tuotesuunnittelualustaa, johon kuuluu CAD, datahallinta sekä kattava yhteiskäyttö.
Enterprise
Pyydä tarjous
  • Yrityksille, jotka kaipaavat kattavat suunnittelutyökalut, räätälöidyt työkierrot, roolipohjaiset käyttöoikeudet ja analytiikan.

14 päivän Trial

Mikäli haluatte testata OnShapea, pyydä alla olevasta linkistä 14 päivän ilmainen koekäyttö. Koska OnShapen logiikka poikkeaa muista CAD+PDM -ohjelmistoista, testaus kannattaa! Hyödyt testaussuunnitelmasta tai muusta järjestelmällisestä tuotesuoriutumisen arviointitavasta. Suunnitelmallisuuden lisäksi testaaminen vaatii aikaa. Ajoita testijakso siis sopivaan hetkeen, jolloin sinulla on riittävästi aikaa perehtyä tuotteeseen.

    Valikko