OnShape

Pilvipohjainen 3D CAD, jossa 3D-tuotesuunnittelu, tiedonhallinta ja analytiikka yhdessä

Tuotesuunnittelun pilvipohjainen työpöytä

OnShape on markkinoiden ensimmäinan aidosti Saas (Software as a Service) -pohjainen ratkaisu tuotesuunnitteluun. Siinä yhdistyvät CAD, tiedonhallinta sekä analytiikka. Aito pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa tiedon yhtäaikaisen jakamisen usealle eri laitteelle ja soveltuu näin hajautetuille tiimeille ja mobiilissa sekä tietokoneella työskentelyyn.

Perinteiset CAD-järjestelmät ovat edelleen arkkitehtuuriltaan vastaavia kuin 30 vuotta sitten – erikseen asennettavia, tiedostopohjaisista ja suorituskykyisiä tietokoneita vaativia järjestelmiä. Haasteina ovat irralliset tiedonhallintajärjestelmät, järjestelmäyhteensopimattomuudet, versiot, tiedonsiirto, tiedon häviäminen, turhautuminen, tuottavuuden heikentyminen ja kulujen kasvaminen.

Perinteisistä tiedostopohjaisista CAD-järjestelmistä poiketen OnShapessa yhdistyvät parametrisen suunnittelun työkalut ja tiedonhallinta turvallisessa pilviympäristössä. Järjestemään päästään kiinni laitteista riippumatta (Windows, MAC, Linux, iOS, Android) ilman ohjelmistojen kaatuilua ja tiedon häviämistä. Ei siis asennettavia ohjelmistoja tai niiden kaatuilua, ei tiedostoja eikä niiden korruptoitumisia, ei vaadittavaa rautasuorituskykyä tai sen puutetta. Sinun ei tarvitse enää olla IT-ammattilainen suoriutuaksesi tuotesuunnittelun haasteista. OnShape auttaa keskittymään olennaiseen, tuotesuunnitteluun.

Pääset CAD-malleihin käsiksi tietokoneella, puhelimella tai padilla. Kaikki CAD-työkalut ovat käytettävissä myös mobiilissa.

OnShape-webinaarit

Tutustu pilvipohjaiseen 3D-tuotesuunnittelualustaan OnShapeen Econocapin asiantuntijoiden live-demossa.

Lataa pilvipohjaisen tuotekehityksen opas

An Introductory Guide to Cloud-Native Product Development (2020) kannustaa yrityksiä miettimään digitalisaatiostrategiaansa sekä esittelee neljä syytä miksi pilvipohjaisten tuotekehityksen työkalujen käyttäminen yrityksissä todellakin kannattaa.

Tutkimustietoa tuotesuunnittelusta

State of Hardware and Product Design (2020) esittelee mielenkiintoisia havaintoja tutkimuksesta, johon vastasi yli 1000 teollisuuden alan yritystä. Tuloksista käy ilmi, että:

 • haasteet oikean version paikannuksessa edelleen yleisiä.
 • pilvipohjaisuudesta apua yhteistyössä ja etätyöskentelyssä.
 • PDM/PLM hyviä, mutta jää tunne, että tähän voisi olla parempi ratkaisu.

Kattava opas innovaatioihin

The Product Innovation Imperative (2020) on käytännöllinen 40-sivuinen innovoinnin opas johtajille ja tiiminvetäjille. Miten teollisuuden alan yritykset vastaavat nykyajan tuotekehityksen haasteisiin? Miten sosiaalisuus edistää innovaatiota? Miksi monet yritykset kääntyvät enemmissä määrin pilvipohjaisten ratkaisujen puoleen?

OnShapen hinnasto

Standard
1500 €per vuosi
 • Yksittäisille käyttäjille, jotka kaipaavat nykyaikaisia CAD-välineitä rajatuilla yhteiskäyttö- ja tiedonhallintaominaisuuksilla.
Professional
2100 €per vuosi
 • Yrityksille, jotka kaipaavat tuotesuunnittelualustaa, johon kuuluu CAD, datahallinta sekä kattava yhteiskäyttö.
Enterprise
Pyydä tarjous
 • Yrityksille, jotka kaipaavat kattavat suunnittelutyökalut, räätälöidyt työkierrot, roolipohjaiset käyttöoikeudet ja analytiikan.
Jätä yhteydenottopyyntö

  14 päivän Trial

  Mikäli haluatte testata OnShapea, pyydä alla olevasta linkistä 14 päivän ilmainen koekäyttö. Huomioi, että uuden ohjelman logiikka poikkeaa lähtkökohtaisesti muista CAD+PDM -ohjelmistoista, joten testaus kannattaa aloittaa avoimin mielin. Hyödyt testaussuunnitelmasta tai muusta järjestelmällisestä tuotesuoriutumisen arviointitavasta. Suunnitelmallisuuden lisäksi testaaminen vaatii aikaa. Ajoita testijakso siis sopivaan hetkeen, jolloin sinulla on riittävästi aikaa perehtyä tuotteeseen.

   Valikko