Tuotteista palveluliiketoimintaa -webinaari 6.9.2018

Päivämäärä: 06.09.2018

Aika: 10:00 - 12:00

Järjestämme PTC:n kanssa webinaarin yrityksen palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja niiden digitalisoinnista kiinnostuneille.

Digital Twin & Closed Loop – tuotteesta palveluliiketoiminnan veturi

Gartnerin mukaan palveluiden osuus vastaa keskimäärin 40-80 % yritysten tekemästä tuloksesta. Tämän vuoksi palveluiden kehittämisestä on tullut tärkeä liiketoiminnan kehityskohde ja digitalisoinnista tämän kehittämisen ajuri. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, sillä parasta digitalisoinnissa on se, että nopeimmin tuloksia syntyy silloin, kun yritys hyödyntää jo olemassa olevaa informaatiota.

Yrityksen digitalisointihankkeet eivät epäonnistu sen takia, että käytettävissä olevaa informaatiota on liian vähän, vaan siksi, että sitä ei kyetä hyödyntämään tehokkaasti. Olipa yrityksesi tavoitteena tehostaa omien huoltomiesten toimintaa, tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille parempia yhteydenpitovälineitä, tai yrityksen liiketoiminnan muuttaminen “product as a service” -tyyppiseksi toiminnaksi, niin silloin sinun kannatta osallistua tähän webinaariin.

Webinaarin ohjelma:

  • 10:00 Tuotteesta palveluksi – palveluiden digitalisointi (Econocap)
  • 10:15 PTC Thingworx Industrial Innovation Platform – esittely (PTC)
  • 11:00 Hyödynnä olemassa olevaa informaatiota ja luo tuotteen AR-esitys minuutissa (PTC)
  • 11:45 Yhteenveto, Q&A
  • 12:00 Webinaari päättyy

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin. Jos et saa vahvistusviestiä heti ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin. Webinaari pidetään Webex-alustalla.


Lisätietoja:

Timo Aho, puh. 040 838 7822
timo.aho@econocap.com

Aleksi Nummi, puh. 040 749 7921
aleksi.nummi@econocap.com

Jarmo Räisänen, puh. 040 745 6775
jarmo.raisanen@econocap.com

    Ilmoittaudu