Webinaari: Onnistu yrityksesi digitalisointihankkeessa

Päivämäärä: 02.12.2020

Aika: 13 - 14

PLM webinaari

Digitaalisten palveluiden perusta luodaan ja hallitaan PLM:n avulla

Tuotteisiin liitettävien digitaalisten palveluiden avulla yritykset toimivat entistä tiiviimmässä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ja näin ne voivat reagoida asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin entistä nopeammin. Ajan tasalla oleva tuoteinformaatio on digitaalisen muutoksen ydin. Yritykset, jotka hallitsevat hyvin tuotteisiin liittyvän informaation usein myös onnistuvat niihin liittyvien palveluiden digitalisoinnissa muita yrityksiä paremmin.

 

Tuotteen elinkaarenhallinta (PLM) on tuotteiden ja niihin liittyvien digitaalisten palveluiden perusta kaikenkokoisissa yrityksissä sillä:

  1. Asiakkaat vaativat entistä räätälöidympiä ratkaisuja ja palveluita.
  2. Yritykset ulkoistavat suuria osia tuotannostaan ja / tai perustaa yhteisyrityksiä, mikä lisää tarvetta tuoteinformaation laadulle ja ajantasaisuudelle.
  3. Tuotteet muuttuvat – yksinkertaiset sähkömekaaniset laitteet korvautuvat ohjelmisto-ohjatuiksi verkkoon kytketyksi laitteiksi ja palveluiksi.

Tuoteinformaation kattava hallinta on elinehto uusien tuotteiden ja niihin liittyvien digitaalisten palveluiden luonnin ja ylläpidon kannalta.

 

Ilmoittaudu webinaariin!

Webinaarissa kerromme, kuinka PLM:n avulla hallitaan tuoteinformaatiota ja kuinka tätä informaatiota voidaan hyödyntää yrityksessä tuotteiden digitalisointi tarpeiden kasvaessa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin. Jos et saa vahvistusviestiä heti ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin. Webinaari pidetään GoToMeeting-alustalla.

    Ilmoittaudu