PTC Vuforia Chalk etätyöratkaisu –webinaari

Päivämäärä: 28.04.2020

Aika: 13:00 - 13:30

Lisätyn todellisuuden (AR) etätyöratkaisu asiantuntijoiden ja asiakkaiden väliseen kommunikointiin.

Yritykset ympäri maailmaa ovat ottaneet CONVID-19 pandemian takia sosiaalista etäisyyttä koskevat määräykset käyttöönsä.

PTC Vuforia Chalk on etätyöratkaisu, jonka avulla asiantuntijat ovat toisiinsa yhteydessä ja voivat lisätyn todellisuuden avulla jakaa myös asiakkailleen reaaliaikaisia ohjeita ja opastusta, olematta fyysisesti paikan päällä. Ratkaisun saat PTC:tä käyttöösi ilmaiseksi CONVID-19 pandemian ajaksi.

Järjestämme aihetta koskevan webinaarin 28.4.2020, jossa kerromme kuinka ratkaisu toimii ja miten saat PTC Vuforia Chalkin ilmaiseksi käyttöösi.

Kenelle:

Webinaari soveltuu kaikille, joiden on tarve tehostaa asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja opastusta ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisu soveltuu työkaluksi tekniseen asiakastukeen, myyntiin, sekä huoltopalveluihin yms.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin. Jos et saa vahvistusviestiä heti ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin. Webinaari pidetään GoToMeeting-alustalla.

    Ilmoittaudu