PTC ThingWorx Navigate -webinaari

Päivämäärä: 14.04.2020

Aika: 13:00 - 13:30

Käytä tuotteisiin liittyvää tietoja tehokkaammin.

ThingWorx Navigate -sovelluksen avulla eri sidosryhmät pääsevät helposti käsiksi tuotteen tekniseen tietoon – ilman erillistä koulutusta. Thingworx Navigatessa tuoteinformaatioon on mahdollista yhdistää muissa liiketoimintajärjestelmissä (ERP, CRM, MES, jne.) ylläpidettävää, tuotteeseen liittyvää tietoa, jolloin se palvelee kulloisenkin käyttäjän roolia ja tarvetta entistä paremmin.

Webinaarissa esitellään ThingWorx Navigaten yhdeksän OOTB sovellusta ja kerrotaan, kuinka näiden sovellusten esittämää tuotetietoa voidaan täydentää niillä tuotteen tiedoilla, joita hallitaan ja ylläpidetään muissa yrityksen tietojärjestelmissä.

Kenelle:

Webinaari soveltuu kaikille, joiden on tarve tehostaa tuoteinformaation käyttöä myynnissä, suunnittelussa, valmistuksessa, huollossa jne.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin. Jos et saa vahvistusviestiä heti ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin. Webinaari pidetään GoToMeeting-alustalla.

    Ilmoittaudu