PTC ThingWorks Navigate Costing app -webinaari

Päivämäärä: 21.04.2020

Aika: 13:00 - 13:30

Laajenna tuoteinformaation (xBom) hyväksikäyttöä yhdistämällä siihen tietoa muista yrityksen liiketoimintaratkaisuista – esimerkkinä tuotteen kustannusten seuranta ja hallinta.

Tämänkertaisessa webinaarissa esittelemme tuotehallinnan ratkaisun, jolla yritys voi seurata ja hallita tuotteeseen liittyviä kustannuksia.

Tuotteen tekninen kuvaus (xBOM) on monipuolisin ja kattavin kuvaus tuotteesta. Se luodaan ja ylläpidetään PLM järjestelmässä. Teknisiin kuvauksiin (xBOM) käytetään yleensä satoja tunteja asiantuntijoiden aikaa, mutta näiden arvokkaiden tietojen hyväksikäyttö on usein vähäistä.

Yhdistämällä tekniseen kuvaukseen yrityksen muissa liiketoimintajärjestelmissä (ERP, CRM, jne.) ylläpidettävää tuotetietoa, avataan tiedolle uusia käyttömahdollisuuksia. Näin voidaan tehostaa käyttäjien nykyisten työtehtävien suorittamista, sekä avata tiedolle uusia käyttökohteita.

ThingWorx Navigaten avulla yrityksen on mahdollista rakentaa uusia sovelluksia, jotka räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Kenelle:

Webinari soveltuu kaikille, joiden on tarve tehostaa tuoteinformaation käyttöä myynnissä, suunnittelussa, valmistuksessa, huollossa jne.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin. Jos et saa vahvistusviestiä heti ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin. Webinaari pidetään GoToMeeting-alustalla.

    Ilmoittaudu