IoT

Internet of Things

Verkkoon kytkettyjen laitteiden avulla yritykset saavat tietoa niiden käytöstä enemmän kuin koskaan aiemmin. Kun tähän tietovirtaan yhdistetään käyttäjien tuottama informaatio, sekä yrityksen eri tietojärjestelmien (ERP, CRM, MES, PLM jne.) sisältämä tieto, avaa se yritykselle polun entistä parempien tuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden luontiin.

Thingworx-digitalisaatioalusta auttaa yritystä digitaalisen ja fyysisen maailman yhdistämisessä. Informaatiota tuottavien järjestelmien ja eri tietojärjestelmien hallinnoimaa tietoa analysoimalla yritykset voivat arvauksen sijaan tehdä päätöksiä faktoihin perustuen.

IoT Internet of Things

Kerää tietoa

Jotta tietoa voidaan analysoida, jatkojalostaa ja tarjoilla oikeassa muodossa, se täytyy ensin kerätä yhteen. Thingworx Foundation -ratkaisulla voit hyödyntää eri tietolähteissä olevaa informaatiota tehokkaasti ja joustavasti. Informaatio voi olla säilöttynä tietojärjestelmissä, kuten ERP, CRM, MES tai PLM, itsekehitetyissä järjestelmissä ja tietokannoissa tai tieto voi tulla reaaliaikaisesti suoraan tuotantolaitteilta ja maailmalla olevista tuotteista.

Thingworx-ratkaisussa tietoa ei kahdenneta, vaan haetaan ajantasaista tietoa jatkojalostettavaksi sieltä, missä tietoa hallitaan. Thingworx ei ole ”rip and replace -ratkaisu”, vaan alusta, jonka teknologia auttaa yhdistämään yrityksen olemassa olevat erilaiset tietolähteet yhteen ja luomaan tästä informaatiosta liiketoimintahyötyä.

Thingworx-alusta sisältää integroimiskehyksen (framework), jolla eri järjestelmät voidaan yhdistää turvallisesti ja nopeasti. Thingworxiin on tarjolla valikoima valmiita laajennuksia tunnettuihin järjestelmiin, kuten Oracle Agile, SAP, Salesforce, sekä useisiin anturivalmistajan tuotteisiin. Tuotantolaitteiden liittämiseen osaksi digitalisaatiota on tarjolla Thingworx Industrial Connectivity -ratkaisu

Internet of things thingworks foundation
IoT Internet of Things Thingworx utilities
Internet of things thingworx matketplace
thingworx analytics
IoT Internet of Things

Jäsennä tieto

Kun eri järjestelmissä oleva informaatio on kerätty, se voidaan yhdistää ja analysoida sekä luoda siitä analytiikkaa. Thingworx Analystics -ratkaisuilla voit siirtyä historiaperusteisesta päätöksenteosta ennakoivaan päätöksentekoon. Pystyt oppimaan menneestä, ennakoimaan tulevaisuuteen, minimoimaan riskiä ja toimittamaan lisäarvoa asiakkaillesi parempien tuotteiden ja palveluiden muodossa.

Thingworx Utilities -tuotteella voidaan tehostaa ja automatisoida liiketoimintaprosesseja luomalla työnkiertoja, hälytyksiä ja säännöstöjä perustuen kerättyyn tietoon ja analytiikkaan. Yhdistä kentältä saatava tieto suoraan tuotekehitykseen (3D-mallien simulointi reaalidatan pohjalta, ongelmatilanteet, asiakaspalaute jne).

Thingworxin visuaalisella sovelluksien kehittämisratkaisulla on helppoa ja nopeaa luoda ratkaisuja ilman manuaalikoodausta ja saada ne nopeasti markkinoille.

Jakele tieto

Tarjoile eri järjestelmistä yhdistetty ja analysoitu informaatio roolipohjaisesti; juuri oikea informaatio oikealle roolille. Tehosta yrityksen toimintaa ja päätöksen tekoa tarjoamalla faktat, ei arvauksia tai vaillinaista tietoa. Jakele tieto uudella tavalla hyväksi käyttäen reaaliaikaista informaatiota ja Augmented Reality:ä (AR, lisätty todellisuus) tehostaaksesi esimerkiksi huoltotoimintaa, asiakastyytyväisyyttä tai uuden henkilön perehdyttämistä.

Sama Thingworx-alusta palvelee niin web-, mobiili- kuin AR/VR-käyttöliittymiä, jolloin ratkaisu luodaan kerran ja jaellaan useassa eri muodossa. Tämä nopeuttaa ratkaisujen toimittamista loppukäyttäjille ja vähentää kustannuksia ja resursseja, joita tarvitaan ratkaisujen ylläpitoon eri alustoilla.

Jätä yhteydenottopyyntö

  IoT Thingworks Mash-up
  IoT internet of things
  iot internet of things

  AR Huollon työkaluna – case KTM

  Katso kuinka KTM hyödyntää laajennettua todellisuutta omassa liiketoiminnassaan!

  Lataa Forresterin vertailuraportti johtavista PLM ratkaisuista

  Internet Of Things (IOT) ja digitaaliset kaksoset (Digital Twin) edellyttää PLM:tä uusia valmiuksia. Mikä PLM ratkaisu antaa yrityksellesi parhaat eväät digitalisoinnin haasteisiin? Tästä voit tilata raportin suoraan sähköpostiisi. Muistathan tarkastaa roskapostin.

  Valikko